Tel. 088 1601 570 Bel mij terug
Specialist in gereviseerde vriezers
Wij reviseren ook gebruikte onderdelen

Onderdelen

Wij leveren de meeste onderdelen uit voorraad. Denk hierbij aan: compressoren, schappen, prijsrails, kopschotramen, deurrubbers en meer. Van de meest gangbare merken hebben de onderdelen voor u in huis. Eenvoudig bij ons te bestellen en snel geleverd. Ook gebruikte onderdelen hebben wij op voorraad. Deze worden door ons volledig gereviseerd alvorens we deze aanbieden.

Het is ook mogelijk om uw eigen onderdelen te laten reviseren tot nieuwstaat. Zo kunt u de schappen van uw bedrijfskoeling of vriezer in iedere gewenste kleur laten spuiten. Dit voor een fractie van de kosten die een nieuw product met zich mee brengt.

Heeft u vragen over een onderdeel of wilt u meer weten over het reviseren van onderdelen? Neem dan contact met ons op. Wij denken graag met u mee.

  • Uw huidige koel- en/of vriesmeubel is defect of toe aan vervanging U staat voor een lastige en wellicht kostbare investering.
  • In ons assortiment vindt u een passende vervangende unit Of u maakt de keuze om uw defecte unit te laten reviseren naar nieuwstaat.
  • U bespaart tot 40% met ons revisieplan t.o.v. nieuw Onze eigen werkplaats levert uw product volgens de nieuwste energienormen.
Wilt u teruggebeld worden door ons?

Wilt u teruggebeld worden door ons?

Sending