De maximale aandacht
voor uw producten

Met zoveel leveranciers van LED-oplossingen vandaag de dag, waarom
E-flex LED van ESTEM? Met decennia ervaringen in retail en gebruik van koelmeubelen, weten we hoe producten te presenteren als wel hoe deze zolang mogelijk goed te houden.

Vier keer meer licht!

Het nieuwste van het nieuwste is de high lumen, zeer energiezuinige LED-verlichting die wij zelf hebben ontworpen. Deze geeft vier keer meer licht dan een ‘normale’ LED en is daarom zeer geschikt om vanuit boven in de koof de producten op de schappen van het meubel te verlichten. Dat bespaart kosten en energie.

Gewenst winkelbeeld voor uw formule

Dit alles is illustratief voor E-Flex LED van ESTEM: voor elke toepassing een specifieke oplossing die uw producten onder de aandacht van de consument brengt. Van groente en fruit-, zuivel-, vis-, vlees- of diepvriesproducten in een supermarkt tot aan nieuwe concepten met architecten voor koelmeubelen in restaurants of tankstations. Daarvoor hebben we flexibele LED-verlichtingsstrips, die we kunnen aanpassen aan uw wens. Er zijn armaturen voor alle typen koel- en vriesmeubelen. Het maakt niet uit of het horizontale of verticale koel- of vriesmeubelen zijn. LED is bij ons nooit standaard, maar altijd maatwerk!

Smakelijk uitlichten van vlees

Denk maar aan de ultieme uitdaging van (voorverpakt) vlees: hoe smakelijk aan te lichten zonder houdbaarheid aan te tasten? Bekend vraagstuk, maar we zijn trots dat KMI, o.a. een belangrijke installateur voor Keurslagers in Nederland, onze oplossing uit velen verkozen heeft als degene die deze uitdaging het beste kan adresseren. Geen verkleuring van vlees, geen aantasting van de houdbaarheid. Ofwel niet langer meer TL-vleeslampen gebruiken!

Hoge kwaliteit, korte levertijd en snel geïnstalleerd!

Onze LED-oplossingen hebben een lange levensduur (tot 40.000 uur) en uitstekende kleurweergave. Met de CE-markering heeft u een hoge kwaliteit LED in handen. De E-Flex LED’s assembleren we in Nederland en dat verkort de levertijd. Zodoende bent u snel geholpen in uw lichtvoorziening. Ook kennen we zelfontwikkelde kabelbomen en connectoren met verschillende IP-classificaties. Deze zijn gemaakt op basis van plug and play. Daardoor kunt u geen fouten maken bij de installatie, alles om plaatsingskosten en ongemak op de vloer zoveel mogelijk te beperken. Bekijk meer over E-Flex LED bij onze partner ESTEM.