Opslag en transport

Bouwman Bedrijfskoeling B.V. zorgt niet alleen voor een prachtig gereviseerde bedrijfskoeling, maar ook voor het leveren ervan. Dit omdat het vervoeren en plaatsen van bedrijfskoelingen en vriezers nu eenmaal een specialistische aangelegenheid is.

Wij beschikken over een uitgebreid wagenpark dat door heel Europa rijdt. Onze klanten zijn hiermee optimaal flexibel, ook voor leveringen in het buitenland. Wij hoeven onze producten dus niet uit handen te geven aan een vervoerder en dragen daarmee bij aan een optimale kwaliteit van levering. Ons bedrijf begrijpt als geen ander dat detaillisten en horecabedrijven nu eenmaal gebonden zijn aan aflevertijden. Onze transportplanning staat hierbij tot uw beschikking.

Heeft uw bedrijf naast speciaal vervoer ook de behoefte om uw apparaten tijdelijk op te slaan? Ons warehouse zorgt voor een veilige opslag tot het moment dat u toe bent aan plaatsing.

Onze klanten ervaren dat een volledige service onder één dak daadwerkelijk ontzorgt. U hoeft zich geen zorgen te maken over de samenwerking van verschillende leveranciers, het is gewoon geregeld!