Tel. 088 1601 570 Bel mij terug
Specialist in gereviseerde vriezers
Alle vriezers tot in de puntjes gereviseerd

Proces

Bouwman Bedrijfskoeling B.V. biedt een unieke service! Wij kopen bestaande bedrijfskoelingen om deze weer in nieuwstaat te brengen. Ons bedrijf heeft alle specialistische middelen in huis om uw bestaande koeling te transporteren, te demonteren en zelfs te recyclen. Eenmaal bij ons binnen, maken wij samen met u een plan van aanpak. U kunt kiezen voor een ander, inmiddels gereviseerd, product uit voorraad of u kiest voor het reviseren van uw bestaande apparaat. Door te reviseren bespaart u gemakkelijk tot 40% van de kosten ten opzichte van een nieuw product.

Bijkomend voordeel is dat u zelf kunt bepalen hoe het eindresultaat er uit gaat zien. Denk hierbij aan kleurgebruik, verlichting, extra deuren, schappen, kopschotramen of het aanbrengen van prijsrails. Wij gaan geen uitdaging uit de weg!

Onze geavanceerde eigen werkplaats is in staat om aan de meeste klantwensen te voldoen. Een van de mogelijkheden is het volledig vernieuwen van de kasten en het geven van iedere gewenste kleur zodat deze als nieuw is en volledig volgens uw huidige bedrijfsuitstraling. Ook denken wij mee en kijken naar de energiebesparende middelen. Onze LED afdeling zorgt bijvoorbeeld voor het aanbrengen van de juiste verlichting. Mede hierdoor voldoet uw apparaat aan de laatste milieueisen en begint u direct met het besparen van kosten.

Vaak valt het opknappen van uw bedrijfskoeling samen met een verhuizing of verbouwing. In die gevallen biedt ons bedrijf de service om uw apparaten na revisie op te slaan tot het moment dat u het weer nodig heeft.

Zodra u er klaar voor bent, leveren wij uit. Hiervoor gebruiken wij niet alleen speciaal vervoer met bijvoorbeeld een kraan, maar ook speciaal ontwikkeld gereedschap om de koeling op de juiste plek te krijgen. Een vakman zorgt vervolgens voor de aansluiting ter plaatse. Dit is altijd in beheer van de ontvanger.

Kortom, met ons revisieplan wordt uw bedrijf volledig ontzorgd, bespaart u kosten en voldoet uw bedrijfskoeling aan de laatste milieueisen. Toch nog vragen? Neem dan contact met ons op, wij denken graag met u mee!

  • Uw huidige koel- en/of vriesmeubel is defect of toe aan vervanging U staat voor een lastige en wellicht kostbare investering.
  • In ons assortiment vindt u een passende vervangende unit Of u maakt de keuze om uw defecte unit te laten reviseren naar nieuwstaat.
  • U bespaart tot 40% met ons revisieplan t.o.v. nieuw Onze eigen werkplaats levert uw product volgens de nieuwste energienormen.
Wilt u teruggebeld worden door ons?

Wilt u teruggebeld worden door ons?

Sending